AlternatiefStaatsbestel.nl

Nádenken of toch liever zelf denken?

01-11-2022 — Naast napraten, naapen, en nadoen bestaat helaas ook nadenken. Door zelf te eens logisch te denken prik je heel vaak door de vele leugens heen.

Velen denken nog veel te veel zoals de elite wil dat je gaat denken. Dat noem ik: ná-denken.

Drie voorbeelden:
-1- Arib wordt ‘weggewerkt’ na slechts 2 anonieme brieven. Arib zit/zat ca 24 jaar in de Kamer, was jarenlang Kamervoorzitter en is kort geleden benoemd tot voorzitter van een commissie die een onderzoek naar het coronabeleid van de overheid zou opstarten. Bestaat toeval? Denk dus niet na, denk zelf!
-2- Zes Amsterdamse oppositiepartijen willen tekst en uitleg over de inzet van ‘undercover’ ambtenaren door de gemeente. Uit een e-mail uit 2015 blijkt dat ambtenaren zijn ingezet om als ‘gewone’ burgers bepaalde processen te beïnvloeden, in dit geval ging het over een nieuw erfpachtstelsel, wat de gemeente onwelgevallig was, maar waar veel belangstelling voor was bij Amsterdamse inwoners. Hoe lang gebeurt dit al, hoe vaak en met welke resultaten? Denk daarom niet na, denk zelf!
-3- De Russen komen, dus moet het leger behoorlijk op de schop. Maar in dezelfde media wordt trots gemeld dat die dappere Oekraïense militairen de Russen een halt toeroepen en die Russische barbaren klap na klap geven. En de massa gelooft kritiekloos beide elkaar tegensprekende berichten klakkeloos, ze denken ná i.p.v. zelf.

Ben je bedreigend dan wordt met een om(tzigt)weg gewerkt aan een ‘functie elders’. Wordt een burgerinitiatief succesvol, dan organiseert de overheid -gelijk de romeo’s bij demonstraties- tegenkrachten. Alom mollen, trollen of controlled opposition-bedriegers. Beide onder het mom van democratie. En internationaal maakt de msm er, in navolging van de corona-idioterie en de klimaat-waanzin, over Oekraïne ook nog eens een herleidbare desastreuze puinhoop van. Denk zelf, denk eens verder.

Reacties

 1. Marinus Klomp op 02-11-2022 om 14:04 uur:

  Heel veel mensen zijn allang na-denk-moe. Er zijn immers gedachten van vóór en ná 11 september 2001. Ik denk bijvoorbeeld nog wel eens aan 'gebouw 7', dat slappe gebouw waarin het dossier lag over de vele miljarden dollars die in het Pentagon 'zoek' waren geraakt. Het is wellicht ook die datum dat voor de mensen het lachen is vergaan, op een heel klein groepje na.

 2. Bob op 02-11-2022 om 14:12 uur:

  Beste Rients, het woord na-denken is in mijn beleving een misplaatst woord en wordt derhalve verkeerd gebruikt (spreektaal). Het duidt bijv. een genomen besluit aan waar -in tijd genomen- haken en ogen aankleven met consequenties tot gevolg (Zie de politiek correcte missers binnen ons tanende bestel!!). Een veel beter woord dat i.p.v na-denken kan worden gebruikt is 'over-denken'of voor-denken. In ieder geval met na-denken kom je telaat. Daarvan is de Nederlandse burger iedere dag getuige.

 3. Rients op 02-11-2022 om 16:54 uur:

  - Beste Marinus, Idd steeds meer mensen worden wakker en gaan zelf denken. Ik ga liever terug naar de moord op Kennedy, maar toren 7 is een ultiem bewijs, ja bewijs dat de wereld is verdeeld in een kleine elite en de rest, bedoeld en geprogrameerd als slaaf.
  - Beste Bob, ons politieke bestel kan bestaan omdat de meute na gaat denken en het bijna altijd eens is met narcisten, machtswellustelingen en zelfs psychopaten.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?