AlternatiefStaatsbestel.nl

Nederland glijdt heel snel af

03-12-2020 — Het gaat ver. Het gaat heel ver. Het gaat steeds verder, met als doel totale verdeeldheid.

Het is nu zover dat het ene deel van de bevolking je minachtend moet gaan bekijken, wanneer je geen muilkorf draagt. Nee, sorry, het is nog veel erger: er is een nationale oproep om niet dragers te verraden. Eerst al door je naasten op momenten dat je thuis ongehoorzaam bent, nu worden winkeliers opgedragen trouwe klanten die niet onherkenbaar maar wel nadenkend en principieel willen zijn, aan te geven bij gefrustreerde boa’s, om zo een mega-boete te ontlopen.

Winkeliers moeten actief vrije geesten erbij lappen. Hen (de winkeliers) worden hele hoge boetes in het vooruitzicht gesteld, indien klanten vrijademend door hun commerciële gangpaden lopen. Winkeliers waar je altijd zonder beperkingen terecht kon, moeten verraders en daardoor je vijand worden. Automatisch denk je dan aan Duitse tijden van welooit.

Sluipenderwijs is een groot deel van de bevolking gehersenspoeld om klakkeloos de onnavolgbare maatregelen op te volgen. Maatregelen die nooit zijn onderbouwd en waarvan dierenarts Van Dissel t/m de roversbende van de WHO toegeven: mondkapjes werken niet. En de 0,90, 1,50 of de bij de Engelsen aangehouden 1,80 is iets uit de te losse pols, of natte vingergeneuzel.

Nu blijkt ook nog eens dat men eindelijk toegeeft, wat insiders allang wisten en de bedenker tijden geleden reeds toegaf: de PCR-testen deugen niet.
Dan de vaccins. Die vliegen ons vanuit meerdere farmamaffialabs onbewezen, dus nepveilig om de oren. De ene moet bij 80 graden onder nul worden bewaard om in een lichaam van circa 37 graden te worden ingespoten. Een temperatuurverschil van zeer ruim 100 graden. Behalve dat laatste (wellicht geen probleem?) weet geen enkele farmaceut wat op korte, maar zeker niet wat op de lange termijn de gevolgen van bijwerkingen gaan worden. Slim als de spuitmaffia is, zijn claims al bij voorbaat ingedekt en dus kansloos.

De HCQ-kuur is verboden. Die schijnt te helpen, redt levens, maar levert de fabrikant bijna niets op. En de bijwerkingen zijn al jaren bekend na toediening bij malaria-patiënten. Ivermectin tegen schurft werkt ook. Alleen zorgverleners kregen achterelkaar Covid, de schurft-patiënten zonder uitzondering niet. Aan ernstige Covid-19 besmette personen met onderliggende kwalen, of ouder dan 75 de keuze: genezen met misschien wat bijwerkingen, of de doodstraf. Rutte en companen kozen voor het laatste, zoals ze tegen beter weten in ook kozen voor de PCR-testen, mondkapjes en 1,5 meter. (Covid)patiënten mogen niet kiezen!.

Nu zijn per 1 december de maatregelen aangescherpt. Nu al weten Rutte en De Jonge wat het virus zo rond de verkiezingen in maart, maar ook al in juni rond de examenperiodes gaat doen. ’s Avonds is het virus volgens onze intelligente dierenartsen op z’n best, zeker in combinatie met alcohol. Een verdomd intelligent virus, vereerd en geprezen door een nog intelligenter acterende regeringsleider en zijn zorgslaafje. En dat terwijl het virus op zijn retour is. De intelligentie van het virus in combinatie met dat van vakinhoudelijke onbenullen als Mark en Hugo is dat het ons zeer geniepig al bijna een jaar in het ootje neemt. Immers zo rond deze tijd zou normaal gesproken het griepvirus ook tekeer gaan. Het griepvirus als halfbroertje van corona, zoals Sinterklaas een broer is van de Kerstman, een neef van Sint Maarten en een stiefbroer van Sint Pieter. Allemaal tradities en als het aan de elite ligt gaan we Covid aan de tradities toevoegen. Voorlopig worden alle griepgevallen gemakshalve bij de coronagevallen na een rammelende PCR-test opgeteld. Of is Covid zo intelligent dat het het griepvirus wel heeft verslagen, wat wetenschappers met allerhande griepspuiten de laatste 70 jaar maar niet wil lukken.

Terugkomend op de supermarkt en de onzinnige verplichting daar een mondkap voor te doen (evenals in alle gesloten ruimtes waar je loopt, want zittend mag dat ding af) Idioot genoeg zijn ook sporters en sekswerkers van kapdragen vrijgesteld. (Kijk eens naar het spelersgedrag na een doelpunt in een lege Kuip)

Kortom, wil je gezond ademend boodschappen doen, hier wat tips:
1 regel een rolstoel, want zittend ben je geen bedreiging
2 ren als een sporter door de gangpaden.
3 ga naakt als een sekswerker. Gekleed zonder kap word je nu toch al bekeken.
En lach ieder in zijn/haar gekapte ponem uit. Immers die gezagsgetrouwen zijn op anderhalve meter met een halve nikab voor hun giegel toch beschermd? (Niet onbelangrijk, even van Google gehaald: “Vanaf 1 augustus 2019 geldt een verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding in onderwijsinstellingen en zorginstellingen. En ook in het openbaar vervoer en in overheidsgebouwen. Het gaat bijvoorbeeld om een integraalhelm, een bivakmuts of een nikab.” Einde citaat.
En straks zijn ze toch helemaal ‘veilig’ als ze zich vol laten spuiten met gebrekkig getest gif. Dan hoeven ze niet meer angstig en/of beschuldigend te kijken naar de vrije geesten, die met open vizier alle overheidsellende op zich af zien komen..

Maar waar zijn de problemen als het restaurant van de Tweede Kamer gewoon open is?

Heeft iemand in dit logische stuk beleidsfouten en foute aannames kunnen ontdekken? Precies, het stikt ervan. En dan laat ik alle kritische berichten van medici, verplegenden en wetenschappers, waarover de msm geen meldingen (mag) maken, buiten beschouwing.

Reacties

 1. koddebeier op 03-12-2020 om 18:28 uur:

  Nederland veranderd langzaam maar zeker in een dictatuur geregeerd door minderheden en door politici die totaal de weg kwijt zijn en wordt voor de autochtone bewoners een onbewoonbaar shithole !

 2. Paul Vanmaldeghem op 03-12-2020 om 18:48 uur:

  2300 jaar geleden, lang voor de islam, ontdekten Arabieren dat mensen dwingen hun neus en mond te bedekken, hun wil en individualiteit brak en hen onpersoonlijk maakte. Het maakte ze onderdanig. Daarom legden ze elke vrouw het verplichte gebruik van een stof over haar gezicht op.
  De moderne psychologie legt het uit:
  Zonder gezicht bestaan we niet als onafhankelijke wezens. Het kind kijkt in de spiegel tussen de leeftijd van twee en drie jaar en wordt ontdekt als een zelfstandig wezen. Het masker is het begin van het verwijderen van individualiteit.
  Wie zijn geschiedenis niet kent, is veroordeeld het te herhalen...
  ~ Tury Carpo

 3. Rients Hofstra op 03-12-2020 om 18:53 uur:

  Paul en Koddebeier, ik vrees at jullie beide helaas gelijk hebben.

 4. Fred Prak op 03-12-2020 om 19:16 uur:

  Mensen, kom voor uw rechten op
  Nuremberg Code Sub6
  Sluit u aan bij lifeforce We the people

  MHey, lets connect on Life Force Watch. I'm @fredprak. https://life-force.honeycommb.com/invite/1366368

 5. Fred Prak op 03-12-2020 om 19:16 uur:

  Mensen, kom voor uw rechten op
  Nuremberg Code Sub6
  Sluit u aan bij lifeforce We the people

  MHey, lets connect on Life Force Watch. I'm @fredprak. https://life-force.honeycommb.com/invite/1366368

 6. BigLJohn op 04-12-2020 om 01:13 uur:

  En het ergste is; we komen nooit meer van die mondkapjes af. Tot onze dood lopen zullen we er mee rondlopen. Misschien in de kist ook nog. En er komen steeds meer maatregelen aan. Waarschijnlijk ook mondkapjes op straat en zelfs binnenshuis. Rutte en de Jonge kunnen steeds verder gaan want ze hebben aan de bevolking een makkie. Die slikken alles als zoete koek. Niemand verzet zich. De horeca misschien een beetje. Mensen zijn al zover dat ze elkaar gaan verraden, gelijk als in de voormalige DDR. Misschien krijgen ze daar in de toekomst ook een vette premie voor in een tijd als iedereen opgezadeld zit met een armoedig basisinkomen.

 7. Vangie1206j op 04-12-2020 om 02:01 uur:

  Ik begrijp werkelijk niet dat de meeste mensen (Nederlanders) zich door deze halvegare potentaten zo laten ringeloren.
  3/4 jaar hebben ze je ontnomen en verpest en ze blijven maar doorgaan.
  Mensen wordt wakker en zeg MASSAAL deze terreur pikken we niet langer

 8. Svalbard op 04-12-2020 om 12:01 uur:

  In de ARBO Wet staat, dat als werknemers in een ruimte werken waar het zuurstofgehalte minder dan 19% is, ze die ruimte moeten verlaten voor hun eigen veiligheid.
  Gaan we het zuurstofgehalte onder een mondkapje meten, dan zakt dat al na een paar keer inademen en uitademen tot 17,4%!
  Ik trek hieruit de conclusie dat de overheid ons willens en wetens in gevaar brengt, omdat men weet dat mondkapjes niet werken tegen de verspreiding van het virus.

 9. Rients Hofstra op 04-12-2020 om 12:49 uur:

  Beste mensen, hoe overtuigen we de slaafse volgers, dit m.n. uit eigen belang? Tradities worden afgeschaft en nieuwe gecreëerd: mondkapjes, 1,5 m, verplicht vaccineren, handen wassen. geen handen geven, terwijl knuffelen wellicht nog wordt bestraft, enz.
  Dit allemaal vanwege een hysterie, die slechts te vergelijken is met een ernstige griep, waar behalve niet werkende griepspuiten verder nooit iets aan is gedaan.

 10. Akkees op 05-12-2020 om 03:14 uur:

  Er valt niet te praten met de gehersenspoelde bange schapen die al onze vrijheden opgeven voor valse vrijheid.

  De valse manier waarop onze regering onze rechten schenden en nu boetes uitdelen na eerst onze economie te doemen is schandalig.

  En ondertussen word er links en rechts gecensureerd op social media zodat je je stem niet kwijt kan en/of geen andere informatie kan vinden.

  Overigens wel slim van ze, om nog effe gauw vuurwerk af te schaffen, want ik heb het gevoel dat de boel binnenkort nog gaat klappen.

 11. Richard op 08-12-2020 om 06:46 uur:

  De verkiezingen komen eraan.

  [Petitie Bindend Referendum 2.0]
  https://bindendreferendum.petities.nl

  [Vimeo Promotie Bindend Referendum 2.0]
  https://vimeo.com/487857233

  [D-Tube Promotie Bindend Referendum 2.0]
  https://d.tube/#!/v/bindendreferendum2020/QmU7u6XMpsyg3bRhngqups175HKcLyeJcjexohuBsWARTo

  [Bitchute Promotie Bindend Referendum 2.0]
  https://www.bitchute.com/video/mjY47vkJyEqD/


  De verkiezingen komen eraan.

  Welke partijen, en of volksvertegenwoordigers, zijn nu serieus bezig
  met het omvormen van het partijenstelsel naar directe democratie?

  Welke partijen, en of volksvertegenwoordigers, doen alsof?

  In ons politieke systeem blijft dit vraagstuk nog altijd een gok.

  De kloof, tussen wat parlementariers stemmen, bij moties en wetsvoorstellen,
  en wat de meeste burgers zouden willen stemmen, is nog altijd aanwezig.

  Vele peilingen wijzen dit uit.

  Helaas helpen verkiezingen hierbij niet.
  Beloftes gedaan tijdens de campagnes, worden zelden ingelost.

  Partijen stemmen vaak anders dan ze volgens hun beloftes zouden moeten
  hebben gestemd.

  Soms wordt dit ontdekt. Dit afwijkend stem gedrag.
  Alleen dan, worden allerlei, best aannemelijke redenen hiervoor aangevoerd.

  Meestal echter, gaat dit afwijkend stemgedrag, afwijkend aan de beloftes
  die de partij, en of volksvertegenwoordiger heeft gedaan, geruisloos, voorbij.

  Geruisloos, omdat alle aandacht uitgaat naar een ander nieuwsfeit.
  Geruisloos, omdat de stemming plaatsvindt in een speciale commissie.

  Ook andere trucs worden toegepast.
  Zoals pas stemmen de volgende week. Een week na het soms verhitte debat.
  Dan wordt een hele lijst van stemmingen razendsnel afgewerkt.

  Stuknummers worden genoemd, vaak vluchtig nog even de indiener en het onderwerp,
  en er wordt gestemd.
  Niet eens hoofdelijk, maar per partij.

  Slechts zelden wordt er een stemverklaring gegeven.

  Deze gang van zaken maakt het zeer gemakkelijk voor een partij, en of volksvertegenwoordiger
  om -per abuis- anders te stemmen, anders dan de belofte in de verkiezingscampagne.

  Achteraf geven partijen, en of volksvertegenwoordigers dan aan, dat ze eigenlijk geacht
  worden anders te hebben gestemd.

  Dit wordt dan in de handelingen opgenomen.
  Maar niet in de stemmingsuitslag!

  Let er maar eens op.
  U zult zien dat dit heel vaak voorkomt.
  Bij alle partijen.

  En ook hier, wordt, alleen bij ontdekking, een scala van verzachtende omstandigheden aangevoerd,
  voor deze afwijkende stemming.

  Afwijkend, aan de beloftes die de partij, en of volksvertegenwoordiger heeft gedaan.

  Dan zijn er ook nog de disciplines.
  De partij-discipline, de fractie-discipline, en de coalitie-discipline.

  Een volksvertegenwoordiger, zou volgens de grondwet artikel 67 derde lid,
  zonder last moeten kunnen stemmen.

  Maar afwijkend stemmen, aan het besluit in de partij, fractie of coalitie, wordt bij vele
  partijen, niet in dank afgenomen.

  Dat verklaart ook de kloof, tussen wat de meerderheid van de burgers zou willen stemmen,
  en de stemmings uitslag, in het parlement.

  Deze kloof werd pijnlijk zichtbaar, in de diverse referenda die zijn gehouden, toen het nog mocht.

  De duidelijkste was het referendum dat niet mocht worden gehouden.
  Namelijk het referendum over het afschaffen van het referendum.

  De kloof kan worden verkleind, of zelfs weggenomen, als het bindend referendum is opgenomen
  in de grondwet, zoals beschreven in deze petitie bindendreferendum.petities.nl

  De eerste vraag voor u als kiezer is natuurlijk of u dit zelf een goed idee zou vinden.

  De mogelijkheid om regering en parlement voor precies 1 stemming buiten spel te zetten.

  De mogelijkheid om stemmingen te corrigeren.

  De mogelijkheid om af te dwingen, dat de stemming van de burgers, wordt gevolgd.

  Een van de tegen-argumenten is, dat de burger niet voldoende af weet van een onderwerp, en daarom
  incompetent is, om hierover te beslissen.

  In het voorstel uit de petitie, wordt er daarom de mogelijkheid geboden om een
  motie in te dienen, of zelfs een wetsvoorstel.

  De simpele ja-nee vraag, kan ook nog, maar zou voeding kunnen geven aan
  het tegen-argument.

  Als het bindend referendum echter een motie betreft, of een wetsvoorstel, moet de indiener
  een heel goede beargumentering opstellen.

  Dit kan alleen bij voldoende kennis en afweging over het
  onderhavige onderwerp, en beoordeling van de gevolgen.

  Dan komt er ook nog stemming in de eerste kamer als het bindend referendum een wetsvoorstel betreft,
  en is aangenomen.

  De eerste kamer kan het dan alsnog afschieten.
  Maar dat kan dan niet in het geheim en in de anonimiteit.
  Dan is het echt kleur bekennen.

  Als u dit stuk nu nog aan het lezen bent, is het aannemelijk dat u openstaat voor een dergelijke
  aanpak.

  Voor een dergelijke aanpassing aan ons politieke stelsel.

  Voor het bindend referendum van bindendreferendum.petities.en el.

  Dan volgt voor u als kiezer de vraag: 'Op welke partij, en of volksvertegenwoordiger,
  kan ik dan stemmen, zodat dit bindend referendum kan worden ingevoerd?'

  Het antwoord is teleur stellend.
  Er is er geen.

  Er zijn partijen, en of volksvertegenwoordigers, die deeltjes ervan zeggen te willen invoeren.

  Geen 1 gaat zo diep als het voorstel van bindendreferendum.petities.nl

  En alle partijen komen met een hele lijst van andere onderwerpen, waarover u als kiezer
  meteen ook moet beslissen.

  Dit komt uiteraard door ons huidig politiek systeem.
  Partijen moeten standpunten innemen, om kiezers achter zich te scharen.

  Dit is een oneindige cirkel. Een cirkel die de kloof in stand houdt.
  Een cirkel die juist gebaseerd is op die kloof.

  De kloof tussen de stemming in het parlement, en de stemming volgens de burgers.

  Geen oplossing dus?

  Misschien wel.

  Een one-issue partij,
  bindendreferendum.org

  Een partij met precies een standpunt:
  Namelijk de invoering van het bindend referendum.
  In de grondwet.
  Zoals beschreven in het voorstel op bindendreferendum.petities.nl

  Wat nu, als deze partij met 100 zetels in de tweede kamer komt?
  En met 50 zetels in de eerste kamer. Twee jaar later.
  En weer met 100 zetels in de tweede kamer, Vier jaar later.

  Zolang duurt het, om een grondwetswijziging door te voeren.
  Dat zit ingebouwd, in ons politieke systeem.
  Twee-derde meerderheden, en twee verkiezings cyclii.

  Stel dat dit zou gebeuren.
  Wat gebeurt er dan met alle andere onderwerpen waar
  de regering en parlement zich mee bezig moeten houden?

  Hoe zullen de parlementariers, gekozen onder de vlag van bindendreferendum.org
  dan stemmen over deze onderwerpen?

  In ieder geval zonder last van partij discipline.

  Ze zullen stemmen naar hun eigen geweten en gevoel.

  Het zou wel goed zijn om elke stemming hoofdelijk te doen, en ook
  stemverklaringen te geven.

  Maar ook dit is niet te verplichten.

  Ze zouden zelfs tegen het enige programma punt van bindendreferendum.org kunnen stemmen,
  het bindendreferendum zelf.

  Toch alweer een gok.
  En een hele langdurige gok.

  Als alles meezit, hebben we het eerste referendum, volgens de dan ingegane grondwet,
  pas over tien jaar.

  Op 1 april 2031.

  Als u na dit opbeurende verhaal, toch nog zou willen stemmen voor bindendreferendum.org,
  is er nog een ander probleem.

  De partij bestaat nog niet.
  Inschrijven kost 11.000 euro, en kan nog tot 12 december 2020.
  Dat is nog een week.

  Op dit moment, zijn er 691 ondertekeningen, onder deze petitie.

  Gesteld dat deze ondertekenaars, lid zouden worden van de
  nieuw op te richten one-issue partij bindendreferendum.org

  voor 16 euro contributie, zou het net kunnen.

  Niet erg realistisch.
  Bij 691 ondertekenaars, en dus stemmers, krijgt de partij
  geen zetels.
  Weggegooid geld en moeite.

  Wanneer zou het realistisch worden.
  Bij hoeveel ondertekenaars?

  Het benodigde aantal zetels, om het bindend referendum werkelijk in de grondwet te krijgen, is 100.

  Van de plus minus 13,5 miljoen kiesgerechtigden, zijn er dus 9 miljoen nodig.

  Dit is nog nooit vertoond, en statistisch gezien onvoorstelbaar.
  Geen hoop?
  Toch wel een klein beetje.

  De kans dat regering en parlement, de pivacy, de lichamelijke en geestelijke onschendbaarheid,
  en vrijheid van burgers, zo ingrijpend zou beperken,

  was tot voor kort ook statistisch gezien
  onvoorstelbaar, maar is toch gebeurd.


  Het zijn gekke tijden...

  Als u welwillend staat, tegenover meer invloed van de burger,
  op wat regering en parlement beslissen,

  bekijkt u dan eens het voorstel op bindendreferendum.petities.nl

  Wie weet gebeurt er toch nog een kerst wonder...

 12. Rients Hofstra op 08-12-2020 om 15:15 uur:

  Beste Richard,

  Ik onderschrijf zo goed als alles. Maar ik vrees dat u het alternatiefstaatsbestel.nl niet hebt gelezen en dan m.n. de doorverwijzing naar de Pluchen Revolutie. Als u dat had gelezen was uw referendum-probleem opgelost. In het huidige systeem zullen VVD, CDA, PvdA en nu dus ook D66 nooit akkoord gaan met een bindend referendum. WilNu.nu heeft AS reeds als speerpunt en een groep partijen (o.a. WilNu) zijn zich aan het verbinden onder de naam De Vrije Kieslijst. Als die genoeg stemmen krijgen, kan het hard gaan.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?