AlternatiefStaatsbestel.nl

Hoe een vermeende democratie verder afglijdt

14-07-2020 — Wat gebeurt er als je betrapt wordt wanneer je zonder een werkend achterlichtje fietst, vergeet een onsje ham af te rekenen, of 106,5 km. op de snelweg rijdt?

En als je iemand binnen je comfortzone van 1,5 meter toelaat? Juist, een boete en bij dit laatste ook nog een strafblad, terwijl de nood- en spoedverordeningen (nu gevangen in een noodwet) ons om de oren spuiten.

Maar een minister mag grondwettelijke vrijheden als die van meningsuiting, van demonstreren en de vrijheid van gewenst aanraken (knuffelen) godbetert straffeloos verbieden. Een grondwettelijke hoofdzonde, die nou juist door veel burgers met veel begrip wordt geaccepteerd en Kamerbreed wordt getolereerd. Hersenspoelen met hulp van de gezagsgetrouwe MSM is zo geregeld!

Dankzij art. 120 van de grondwet mag een rechter zich hier niet over uitspreken, evenmin over de maatregel dat mensen het bezwaarrecht is ontnomen m.b.t. de pensioenakkoorden.

Dit biedt perspectieven voor politici en bewindslui met dictatoriale neigingen om te pas en vooral te onpas andere beperkingen of juist dictaten toe te voegen aan de inmiddels geaccepteerde noodwet.

Die noodwet is gebaseerd op heel veel leugens en verkeerde aannames, met voor velen desastreuze gevolgen. En dan doel ik niet alleen op behoorlijke economische klappen voor heel veel mensen, maar ook op emotionele ellende en op verwaarlozing van patiënten die geen covid-19 hebben. Immers zonder dit virus tel je medisch maandenlang niet mee, is er geen ruimte en tijd voor hen die niet lijden aan de modieuze ziekte.

En waar gaat het om? Uiteraard, om een heel vervelend virus dat echt niemand begeert. Maar wat is er structureel anders dan de jaarlijkse griep, die ook mensen op hoge leeftijd en mensen met onderliggende kwalen treft. In de winter van 2017/2018 waren er 9444 griepdoden te betreuren en deed Rutte met zijn kudde vakinhoudelijke onbenullen op het pluche helemaal niets. Waarom is daar niet van geleerd? Waarom is er geen beleid gevoerd gericht op hele oude mensen, beleid om obesitas in te dammen? Rutte en co waren er toen niet, of ja, toch wel: zeer actief om de zorg te vermarkten en uit te kleden door rigoureus te bezuinigen. 
Hugo ging zelfs zo ver om Diederik Gommers onder druk een leugen van Excellentie De Jonge te laten bevestigen. (achterlichtje? Onsje ham? 106,5 km.?)

Iedere dode is er een te veel. Echter doodgaan hoort bij het leven en dat is een veel gebruikt statement. Maar preventief – ruim voor 2017/2018 - hadden er veel levens gespaard kunnen worden, zeker niet-coronagevallen. Want laat nou eens het pure coronadodental onder de 100 te liggen? Dit steekt schril af tegen de 650 verkeersdoden jaarlijks en de ca. 20.000 doden door medisch falen, waar geen politieke hond harder door blaft.
Maar wellicht het meest smerige virus blijft onbestreden: het pedo-virus, waar Rutte direct of zijdelings een onderdeel van is.

Nee, boetes geven voor een niet brandend achterlichtje en intussen grondwetsartikelen straffeloos bij het vuil gooien, niet goed opgeleide boa’s er gelegitimeerd op los laten knuppelen als het gezicht, of een niet welwillende houding de gefrustreerden niet aanstaat.

Het wachten is op een zogenaamde (in Den Haag gehoopte?) 2e golf, wat Hugo en Mark automatisch het ‘recht’ verschaft de noodwet, die er immers sinds gisteren ‘gewoon’ is, in een poep en een scheet uit te breiden met een verplichte app, een verplichte vaccinatie, elkaar moeten verraden als burgerplicht en het daarna mogen binnenvallen van de hulpjes van de politie bij argeloze burgers.

En dan nog zijn er snurkers die durven beweren in een democratie te leven, wellicht onder een grote tegel met de kop tot over de oren in de rottende beerput daaronder.
Mensen, word bij het opstaan morgen nou eindelijk eens echt wakker, voordat het foute normaal normaal wordt!

Reacties

  1. Harrie van Vaore Tjeu op 15-07-2020 om 08:01 uur:

    Het is inderdaad in en in triest. Kennis, middelen, tijd .... en interesse ontbreken om de tirannie tijdig te keren?

  2. Rients op 15-07-2020 om 12:16 uur:

    Als kennis, middelen en tijd ontbreken terwijl hooguit enige interesse tonen al voldoende zou kunnen zijn om het AS-systeem (alternatiefstaatsbestel.nl) door te nemen (dit kost een klein kwartiertje).
    Ja als dat laatste ook niet lukt dan hebben die mensen geen recht van spreken meer als het echt te laat is. Dan is het lijdzaam overgaan naar een dictatuur. En die overstap zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan we vermoeden.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?