AlternatiefStaatsbestel.nl

De laatste of de revolutie

25-06-2020 — Uit frustratie ben ik in 2012 aan mijn eerste boek begonnen, in 2014 schreef ik mijn eerste blog – verreweg de meesten nog steeds angstaanjagend actueel - en uit frustratie denk ik er krachtig aan te stoppen. Het helpt niet, de machten zijn te groot.

De noodzaak voor het Alternatief Staatsbestel wil bij politici en de MSM maar niet landen. Is dit uit angst, uit desinteresse, uit onwil, niet anders willen denken of op bevel van hogere machten?

In plaats van (stap voor stap) meer democratie, glijden we steeds verder richting dictatuur met als voorlopig dieptepunt de invoering van een noodwet buiten ons ook al ondemocratisch parlement om.
Rechters zijn immers niet democratisch aangesteld, maar moeten het ook nog eens zonder Constitutioneel Hof doen, waardoor een rechter de aanstaande tirannen Hugo de Verschrikkelijke en Pinokkio Rutte niet kan terugfluiten.

Na invoering van de noodwet voor een jaar (wanneer kregen we het kwartje van Kok ook al weer met 1 pennenstreek terug?) moet het ergste worden gevreesd.
Laat ik het niet over alle beleidsblunders en tegenstrijdigheden hebben, maar over het ‘nieuwe normaal’ van 1,5 meter en de mogelijkheid om binnen deze noodwet allerhande onnodige, bedreigende of destructieve maatregelen zonder toestemming van het parlement in te voeren. Te denken valt aan een verplichte app, verplichte vaccinatie tegen wat dan ook, het inplanten van chips, oproep elkaar te verraden, willekeurige invallen bij argeloze burgers, camera’s (wellicht achter ieders voordeur) enz. Bedenk zelf maar meer absurde, maar niet uitgesloten maatregelen in het kader van machtswellust.

Daarnaast moet ook willekeur niet onderschat worden. De 1,5 meter regel is niet altijd en overal te handhaven, dus kan in het wilde weg worden bekeurd. Als een gezicht, een houding, kleur of geaardheid een overactieve boa niet aanstaat, volgt na 1,49 meter een forse boete. (WHO adviseert 3 foot = circa 90 cm, de Britten moeten 6 foot = 1,80 meter van elkaar afblijven.) Hoe kunnen jongelui ooit verkering krijgen en hoe komen die Romeo’s en Julliettes van het nieuwe normaal ooit aan kinderen?

Ook vermeend racisme kan een reden zijn van willekeur. Wanneer ben je een racist? Als je voor Zwarte Piet bent of tegen Akwasie? Als die laatste criminele teksten op de Dam uitkraamt - wat tegen een oproep of aankondiging van doodslag aanschurkt - wordt dit voor kennisgeving aangenomen. Een onschuldige flauwe, ietwat foute grap over diezelfde Akwasie ontketent een rel met een volkstribunaal tijdens de uitzending van VI.
Ondanks een prima statement van de spelers van Oranje op het veld, wordt er wel ‘lekker’ gevoetbald in Qatar en is door ‘correct’ gedrag een eeuwenoude traditie en een spraakmakend voetbalpraatprogramma geschrapt.

Als twee donkere homofiele vrienden samen met een blanke aan de toog van een café staan en de ene roept tegen zijn partner na een stevige woordenwisseling: “Flikker op vuile nikkernicht’, dan is er geen sprake van discriminatie. Maar laat die blanke zonder ook maar één verkeerd woord te gebruiken niet zeggen: “Dat vind ik ook”, want dan staan alle gekleurden én alle homo’s op hun achterste poten, met de ME ter plekke in vol ornaat.

Wanneer wordt alles weer normaal? Niet met het huidige staatsbestel en onbeperkte mogelijkheden voor bewindslieden. Alleen een goed georganiseerde revolutie met een duidelijk einddoel kan ons nog redden. Dat einddoel zou het Alternatieve Staatsbestel moeten zijn, met bijvoorbeeld Pieter Omtzigt als tijdelijke premier tot alles naar de beschreven voorstellen c.q. maatregelen zoals in de Pluchen Revolutie beschreven, is geregeld. 
Pas dan worden de burgers serieus genomen en goed vertegenwoordigd, kan er gerechtigheid komen en zal het welzijn van álle Nederlanders significant verbeterd worden.

Reacties

 1. Kees op 25-06-2020 om 23:09 uur:

  Natuurlijk is de msm niet geïnteresseerd in wat je te zeggen hebt. Kijk of je als gast uitgenodigd kan worden bij Jensen, Geenstijl of onafhankelijke journalisten en doe daar je verhaal.

  Wat politici betreft, ASB lijkt mij wel iets waar FvD achter zou staan toch?

 2. Harrie van Vaore Tjeu op 25-06-2020 om 23:47 uur:

  Ik vrees dat verandering vanuit het bestaande systeem een heilloze zaak zal blijken te zijn. Haak aan bij Willen Engel /Viruswaanzin c.s. Zij gaan nog ontdekken dat de rechtspraak in NL niet gericht is op waarheidsvinding laat staan mensen recht doen. Help hen de organisatie vraag voor een beter alternatief te beantwoorden.

 3. Rients op 26-06-2020 om 00:04 uur:

  Het vervelende is dat naast de MSM ook de 'oude' partijen totaal niet reageren. Wat dat betreft moeten vernieuwingen idd niet daar gezocht worden. Maar ik krijg van Robert Jensen en FvD eveneens geen respons.

  Willem Engel moet ik nog benaderen. De reden dat dit niet is gebeurd, is dat hij nu veel te druk is én ik geen mailgegevens van hem heb. Als iemand dat heeft of voor mij contact kan leggen met Willem: GRAAG!

 4. Marcel op 29-06-2020 om 00:33 uur:

  Anders misschien eens proberen bij Lange Frans

 5. Rients op 29-06-2020 om 11:54 uur:

  Marcel, dank voor de tip!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?