AlternatiefStaatsbestel.nl

België en de Pluchen Revolutie

20-11-2020 — Is België ook rijp voor een ander staatsbestel? Ons buurland heeft daar meerdere regeringen en is hopeloos (taal)verdeeld.

Onderstaande brief is naar veel prominente Belgische politiekers gestuurd door een enthousiaste aanhanger van het Alternatieve Staatsbestel, die inmiddels een vriend op afstand is geworden.

Geachte Ministers,
Geachte Hoogwaardigheidsbekleders,

In het dagblad ‘Het Nieuwsblad’ las ik eergisteren het kleine maar oh zo belangrijke artikel over uw zoektocht naar hulp voor een staatshervorming.
Hier vindt u dat in bijlage

Dhr. Rients Hofstra heeft een duidelijk en heel werkbaar, origineel Alternatief Staatsbestel uitgewerkt.
Ik ben helemaal onder de indruk van zijn benadering van een nieuwe maatschappijvorm die heel veel voordelen biedt en ook de nadelen opheft, waar wij nu mee geconfronteerd worden.

De persoonlijke achtergronden en uw bezorgdheid rond een oprecht beleid, kan er voor zorgen dat onze volgende generaties eindelijk het bos door de bomen zien en gerustgesteld kunnen worden dat er voor hen gezorgd wordt op een objectieve en correcte manier.
Wat een zegen zou dit niet zijn t.o.v. al het wantrouwen dat nu terecht heerst onder de mensen, met ongelooflijke schouwspelen waar u ongetwijfeld ook al vele malen stond naar te kijken met open mond?

U bent allebei gezegend met veel gezond verstand en een open geest.
U zal ongetwijfeld al veel met de tanden geknarst hebben als u met de nadelen van onze particratie geconfronteerd werd?

De nieuwe regering beloofde ons 'verandering' in de politieke wereld ... hopelijk helpt u een nieuwe en duidelijke staatsstructuur in de steigers zetten in het belang van alle burgers.
Daarom ook onze Premier in CC.
Ik ben al heel blij met zo veel jongere mensen in onze regering, al een eerste stap naar verandering?
In BCC zet ik ook de partijvoorzitters van onze politieke partijen, evenals mensen van wie ik verwacht dat ze kunnen boven de huidige particratie staan en met een open blik te willen oordelen.
Wie weet bestellen zij ook het boek van Dhr. Hofstra om andere inzichten toe te laten binnen hun partij?
Ook 2 waardevolle politieke professoren in CC, die u misschien kunnen bijstaan hierrond?

Dhr. Hofstra heeft er dus duidelijk al zijn hoofd over gebroken en kwam met een schitterende oplossing, die hij in boekvorm goot, nl het Alternatief Staatsbestel.

Hij vertelt mij dat hij zeker te allen tijde bereid is om tot bij u te komen om meer verduidelijking te geven rond zijn ideeën.
Ongetwijfeld zal u heel waardevolle inzichten ontdekken in zijn boeken.

Mag ik u vragen om dit zeker eens te bekijken en Dhr. Rients Hofstra - hier in CC - te contacteren?

Zouden uw studiediensten dit ook eens onder de loep willen nemen?

Dank voor uw leesbevestiging, maar vooral voor uw goede wil om een nieuwe staatsvorm te zoeken die zo veel werkbaarder zal zijn in het belang van iedereen en vooral onze jeugd.

Hoogachtend,
een bezorgd maar positief burger,

Herwig Six

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?