AlternatiefStaatsbestel.nl

Wat drijft GroenLinks en 66?

29-07-2023 — Waarom staan zoveel actieve leden van de milieu-sektes GL en 66 zover van de maatschappij? En wat drijft hen, terwijl ze hun gezonde verstand uitschakelen? Waarom denken ze niet zelf?

Velen komen -helaas verholen en vermeend - oprecht over? Maar in wezen is een verziekte vorm van idealisme voor velen een onbeheersbare drijfveer.

Zo goed als alle actieve leden van GL en 66 bewandelen een misdadige variant van crimineel fanatisme. GL wil, gesteund door 66, de aarde redden en promoot zonnepanelen op daken en zonneweiden alom, naast windmolens ter land, ter zee en in beide gevallen hoogreikend in de lucht. Particulieren worden op giga-kosten gejaagd door hen van het gas af te dwingen. Ze moeten zwaar investeren in warmtepompen, die zelf erg veel energie kosten om energie op te wekken.

Elektrisch rijden wordt gesubsidieerd, terwijl de spontaan in brand vliegende krengen op wielen een gevaar in de garages (en dus ook op vrachtschepen) zijn, evenals e-bikes en elektrische brommers, scooters en steps.

Hier een fragment van het AD-artikel van vandaag over de ramp ten noorden van Ameland na eerdere foutieve berichten:

Geen tientallen, maar 500 elektrische auto's
Vrijdag werd bekend dat de brandende Fremantle Highway geen tientallen, maar bijna 500 elektrische auto’s aan boord heeft. Volgens uitvoerder K Line mocht dat getal eerder niet naar buiten komen, omdat het gaat om gevoelige bedrijfsinformatie. Het gaat echter om een belangrijk verschil, want brandende accu’s van elektrische voertuigen zijn erg moeilijk uit te krijgen.
De hulpdiensten gingen er woensdagochtend nog vanuit dat er enkele tientallen elektrische auto’s aan boord waren. Acht stonden in brand, was de eerste melding. Mogelijk was er één ontploft. Maar binnen de kortste keren breidde het vuur zich uit en moest het schip worden geëvacueerd. Daarbij raakten enkele van de 23 bemanningsleden gewond. Eén lid van de crew kwam om het leven.

Vervolgens wat reacties nadat ik het AD-bericht op Facebook plaatste
-D66 gangsters en GroenLinks idioten worden echt nooit wakker. Zelfs niet nu blijkt hoe milieuonvriendelijk biomassa is, hoe levensgevaarlijk elektrische auto's zijn, hoe warmtepompen heel veel stroom verbruiken maar niet functioneren en hoe vervuilend voor het milieu zonnepanelen en windmolens zijn.
-Milieuvriendelijk die elektrische auto's? Als ze in de fik vliegen kunnen ze het niet eens blussen, daar hebben ze niet over na gedacht. En de boeren maar de schuld geven omdat er een stikstof probleem is.
-Elektrische auto mag niet in een parkeergarage. Hoe dom ben je dan om ze wel op zo’n schip te zetten. Ooh wat stoten onze boeren toch een stikstof uit!
-Die elektrische auto's zijn prima om je huis mee te verwarmen. Blijven dagenlang branden.
-Dat wisten wij al hoor geen nieuws, gewone auto branden niet zo maar spontaan, die vehikels wel.
-Onmiddellijk verbieden die elektrische auto’s i.p.v. subsidiëren.
-Ach geen 25 maar z’n 500. Scheelt bijna niks toch? Fake-nieuws wordt niet aangepakt, als dat door de MSM wordt rondgestrooid.
-En maar subsidiëren die krengen, van onze centen, terwijl ze ook nog eens veel zwaarder zijn en dus de wegen meer belasten.
-Ja ook de fietsen en scooters. Van de week nog een huurscooter in de brand. Brandweer kon het moeilijk uitkrijgen. De scooter werd in de sloot gedumpt om te koelen. Ja de angst is er ook in de garage thuis of in een parkeergarage voor publiek gebruik, hoe krijg je dit gemakkelijker geblust? daar zal een oplossing voor bedacht moeten worden. In veel parkeergarages worden ze verboden.

En dan komt ene Jetten er met applaus mee weg om € 28 miljard over de balk te smijten om de aarde tot 2050 exact 0,000036 graad minder op te warmen. Nog een paar schepen met elektrische auto’s en Robbie 66 heeft nog eens € 28 miljard nodig om de aarde te redden en de fabrikanten van e-auto’s aan het werk te houden.

Voor mij zijn 66’ers en Linkse Groenen milieudelinquenten van het ergste soort. Biomassa werd gepromoot, Tata Steel geen strobreed in de weggelegd en de grand prix van Zandvoort kan ongestoord doorgang vinden. Maar het gepeupel moet van het schone gas af!
Daarnaast zijn de 66-waanzinnigen met Jan Paternotte en Tjeerd de Groot voorop ook nog eens democratische topcriminelen. De 1e -met medeweten van dictator Kaag- door de PVV te willen misbruiken om Mark Rutte ten faveure van baas Kaag te wippen, en die andere zeer beperkte wereldvreemde snuiter wil politieke partijen en omroepen verbieden.

En beste mensen, protesteren, demonstreren en petities organiseren helpt niet. Ze doen wat hen is opgedragen door machten buiten het Binnenhof. Zouden juist daarom zoveel partijslaven de politiek verlaten, om zich te bevrijden van wurgende beperkingen?

Of verlaten ze gelijk de ratten als eerste het zinkende schip? Het natie-schip van de nepdemocratie, dat al decennia onblusbaar in brand staat?

Reacties

 1. J. J.Lewis op 30-07-2023 om 07:23 uur:

  Vanaf 1945 is NL een democratuur.

 2. J. J.Lewis op 30-07-2023 om 07:24 uur:

  Vanaf 1945 is NL al zeker een democratuur.

 3. Rients op 30-07-2023 om 12:03 uur:

  Lewis, en voor 1940?

 4. Maarten Vasbinder op 30-07-2023 om 18:00 uur:

  Ruik ik hier wanhoop, Rients?. Daar heb ik ook last van. Deze mensen zijn niet tot nadenken te bewegen. Streven een utopie na, waarmee ze een groot deel van de wereld zullen vernietigen. Ze zijn gewoon gek, net als de middeleeuwse heksenjagers, die ook slechts met geweld van hun troon konden worden afgehaald. Het lijkt nu ook die kant uit te gaan. Wie een beter methode weet, mag het zeggen. Overredingskracht werkt averechts bij dat tuig.

  Groet,

  Maarten

 5. Rients op 30-07-2023 om 18:12 uur:

  Hallo Maarten, Overreden is gedoemd te mislukken. Daarom moeten de burgers massaal de boel overnemen. Populisme in de beste zin van het woord heeft de toekomst. De massa, indien wakker, is zonder veel geldelijke middelen sterker dan de biljarden van de elite.

 6. Maarten Vasbinder op 31-07-2023 om 12:16 uur:

  Precies. Het is de enige manier en laten we maar hopen dat het dan niet tot volkstribunalen en lynchpartijen, hoe begrijpelijk ook, zal komen

 7. Rients op 31-07-2023 om 13:23 uur:

  Beste Maarten, Als na de Pluchen Revolutie de Trias Politica is opgetuigd zoals ooit bedoeld, zijn eerlijke tribunalen zeer wenselijk!
  Zoeken we een leeg dorp in Groningen met veel scheuren in de woningen, groot hek met 230 V er omheen om alle democratische misdadigers die ons land in het verderf hebben gestort daar bijeen te drijven.

 8. Maarten Vasbinder op 31-07-2023 om 14:15 uur:

  Tribunalen wel, maar volkstribunalen, of volksgericht niet. Dan krijgen we galgen en guillotines en hoewel ze dat verdiend hebben, hoop ik, dat we wat dat betreft iets beschaafder zijn geworden.

 9. Rients op 31-07-2023 om 15:07 uur:

  precies, dat bepleit ik al tijden.

 10. Marinus Klomp op 03-08-2023 om 12:28 uur:

  Even toch technisch: "..., want brandende accu’s van elektrische voertuigen zijn erg moeilijk uit te krijgen." Eigenlijk alleen als deze (een beetje) geladen zijn, branden ze agressief.

 11. Rients op 03-08-2023 om 12:37 uur:

  Marinus, dank voor de aanvulling, maar de meeste accu's zijn altijd (deels) gevuld of hangen aan het net om op te laden. Voor mij zijn het derhalve permanente potentiële brandhaarden.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?