AlternatiefStaatsbestel.nl

Liquidatie 66

03-02-2023 — Was links vroeger min of meer synoniem aan sociaal, tegenwoordig voor sommigen een erenaam. Maar als je er anders tegenaan kijkt een politiek scheldwoord.

Vroeger was het overzichtelijk. Was je sociaal en wilde je de armoede de wereld uit hebben, stemde je PvdA. Links dus. De rijken steeds rijker, survival of the fittest dan was je neoliberaal en voor de VVD. Zwabberde je van de een naar de ander en kwam je regelmatig in de kerk, dan koos je één van de drie voorlopers van het CDA.

Opeens ontstond D’66, ja met een komma en een hoofdletter D. Deze politieke sekte staat zonder komma nu voor een totalitaire staat. De D mag na de komma ook definitief worden verwijderd. Immers, ze hebben het referendum de nek om gedraaid en willen partijen en omroepen kunnen verbieden. Dat zijn democratische doodzonden. Daardoor is alles wat 66 is en vertegenwoordigt democratisch misdadig. Dit is deserteren uit onze vermeende democratie. Soldaten die in oorlogstijd vluchten (deserteren) krijgen de doodstraf. Laten wij nou toevallig in oorlog zijn. We zijn de oorlog tegen Rusland ingerommeld door Rutte en jazeker: Kaag, Ollongren, Paternotte, Sjoerdsma en de rest van 66. Ook hier weer zeer ondemocratisch: geen Nederlander heeft hier voor mogen stemmen. Mogen zij dan volgens het oorlogsrecht voor een tribunaal verschijnen?

Nou ben ik als pacifist niet voor de doodstraf en zeker niet waar het foute politici betreft. Maar stel dat een Folkert van der Graaf 2.0 zou opstaan en achter Mark en Sigrid aan zou gaan, dan zou dat averechts uitwerken. Dan komen we met Jan Paternotte en Edith Schippers van de regendrup in een stortbui terecht en dat moet níémand willen. Deze passage is dus om verschillende redenen echt géén oproep, het tegenovergestelde juist.

Maar als een dakloze, of een zwaar gestreste armoedzaaier zo gefrustreerd is dat hij (zij?) geen andere uitweg meer vindt, komt daarna wel in een gespreid bedje. Want wat schrijft het AD op de voorpagina? “Gevangenis aangepast voor oudere bajesklant. Drempelloze cellen, bredere deuren en lift,” Waar is de tijd van water en brood gebleven? Daar waar heel veel mensen jaren op een woning moeten wachten, of stuiten op bureaucratische drempels, onbegrip of afwijzing wanneer een kleine aanpassing echt noodzakelijk is, worden gedetineerden op hun wenken bediend. Op tijd genoeg te eten, warme behuizing (cel) en geen tocht. Een tv hoort bij de inboedel. Delinquenten mogen wellicht gebruik maken van hun IPad (wel of niet binnengesmokkeld), mogen visite ontvangen, hebben het recht volledig privé met een advocaat te spreken, kunnen illegaal aan drugs komen en zijn in staat vanuit de cel zelfs moordaanslagen te regelen.

Dit alles uiteraard door de belastingbetalers bekostigd. Een beetje crimineel heeft kortom een luizenleven in tegenstelling tot de mensen onder de armoedegrens (vaak ook nog met kinderen) Als je niet voor actieve pedofilie zit, kan je sociale leven daar zelfs nog redelijk aanvaardbaar zijn. Maar ja, lang niet alle pedo’s zitten achter de tralies. Aan de top zitten er nogal wat die immuniteit genieten (ondanks diverse bewijzen), omdat ze wellicht te veel van elkaar en van niet pedofiele topfiguren weten, maar dat terzijde. Gewone mensen aan de onderkant van de maatschappij zonder kinderen en geen kraaien zouden een moord doen voor zo’n behandeling in de bajes. Maar dan zeg ik: “Niet doen en zeker geen prominente (66) politici.”

Met een fakkeltje aanbellen bij een 66’er levert al 6 maanden cel op. Dat is in de wintermaanden niet verkeerd. Stel dat je nu eens met 6 fakkels jonglerend bij een prominente 66’er aanbelt, zit je dan 36 maanden veilig en goed verzorgd onder de hoede van de overheid? Richard de Mos krijgt terecht of onterecht 22 maanden cel vanwege vermeend nepotisme (vriendjespolitiek). Hoeveel heeft Hugo de Jonge dan te goed, na bewezen betrokkenheid bij de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. En het ganse kabinet na alle maatregelen die eerst een oversterfte van covid-patiënten en vervolgens een oversterfte van gevaccineerden tot gevolg heeft gehad? Dan krijg je tijdens de verplichte vakantie op overheidskosten ook nog les in hoe je je na vrijlating staande kunt houden in de (gedigitaliseerde) wereld. Gek dat dit mensen die zich wel gedragen niet ‘gratis’ wordt aangeboden.

Nee, de wereld op zijn kop geeft steeds meer ruimte voor maatschappelijke koprollen en a-wetenschappelijke salto’s. Niets is meer wat het vroeger was. Een druk kind heeft tegenwoordig ADHD, een in zichzelf gekeerd persoontje heet nu veilig een autist en een kind dat wat moeite heeft met lezen en/of spellen wordt enigszins gechargeerd dyslectisch genoemd.
Mochten jongens vroeger ongestoord met autootjes spelen en meisjes met poppen, móet dit rolbevestigend gedrag nu bijna verplicht omgedraaid worden. En daar blijft het niet bij.
Kindvriendelijke Zwarte Pieten zijn ineens uitingen van racisme en slavenhandel, waardoor duizenden boeken en diverse liedjes vernietigd moeten worden. Woke is hip en geadopteerd door nieuw-links. Oud-links had vroeger een link met sociaal. Maar socialisten met een A in de partijnaam wonen niet in grachtengordels, terwijl groenen juist goed zouden moeten zijn voor de natuur. Natuur dat CO2 en stikstof nodig heeft. Nee, we moeten korter douchen en de thermostaat lager zetten, terwijl de aarde al jaren afkoelt. De aarde is al zo vaak afgekoeld en weer opgewarmd, ook ruim voor er mensen bestonden. GroenLinksers zijn over het algemeen goed opgeleid, maar kijken zeer eenzijdig met oogkleppen op naar de natuur. Groene doemdenkers (Bolle Frans, Zweedse Greet en velen met hen) zijn heilig. Zeer goed aangeschreven wetenschappers met bewezen a-linkse theorieën komen ongegeneerd op de figuurlijke brandstapel.
En dan komt ook de SGP zich melden (let wel: Staatkundig Gereformeerde Partij zou met alleen al deze naam geweerd moeten worden in een seculiere maatschappij). De kanselpleiters zijn voor aanschaf van een bataljon nieuwe tanks. De NAVO opteert voor 50, de SGP is met 30 tevreden, terwijl Jezus toch echt alle zwaarden wilde laten omsmeden tot ploegen. Maar ja, dat laatste hoeft niet meer nadat alle boeren zijn weggepest.

De voorlopig laatste trend van links is wolven in vrijheid laten roven en hertenkampen ruimen. Ik weet ineens niet meer wie en wat links is. Er wordt al tijden geroepen dat we een linkse regering hebben (incl. VVD en CDA?) en dat de media links is. God, waren ze maar ouderwets links en sociaal tot op het bot, zoals Cort van der Linden (een liberale premier rond 1900) ooit was. Er is een nieuwe partij ‘De 1e Demokritische Volksbeweging’ (1dv.nl) die gewoon sociaal is waar het moet en oprecht liberaal waar het kan. Is dus links noch rechts. Een verademing in een totaal verscheurd land waar iedereen tegen iedereen is opgezet. 66’ers zijn alles kapot aan het maken wat vroeger niet verkeerd was. Maar geachte actieve realisten: laat alle 66’ers heel en voorkom dat ze als martelaren nog belangrijker worden dan ze zich nu al voelen. Voorkom dat ze daarna vervangen worden door veel ergere exemplaren. 1DV in plaats van 66 is de oplossing. Dan kan 66 met graagte geliquideerd worden! Let wel, de partij, geen mensen! Laat hen voer zijn voor eerlijke tribunalen!

Reacties

 1. Maarten Vasbinder op 04-02-2023 om 14:22 uur:

  Rients, een prachtige samenvatting van wat er gebeurt. Je pacifistische benadering bevalt me wel. Alsjeblieft geen volks gericht. Dan vallen er veel onschuldige slachtoffers. Eerlijke tribunalen kunnen gewoon de Nederlandse wet hanteren. Daar staat de doodstraf niet meer in. Wie elders asiel zoekt, komt het land niet meer in, tenzij uitgeleverd. Hopelijk zal dat niet lang meer duren. Er zijn al veel te veel slachtoffers gevallen door de 66 kliek, die eugenetica en massamoord in het programma heeft staan.

 2. Rients op 04-02-2023 om 17:35 uur:

  Dank je Maarten? Als je structureel wat anders wil, moet je niet met hun wapens en hun mores gaan schermen. Dus pacifisme en gerechtigheid!

 3. Marinus Klomp op 04-02-2023 om 20:12 uur:

  Tja Rients, ik ben als SPG-er ook een beetje verbaasd over wat mijn "politieke secte" nu feitelijk najaagd. Ik zag 'm niet aankomen "politieke secte" maar het is wel een humoristische duiding van je voor de huidige politieke cult die denkt anderen, vrijheid, vrede en waarheid minnenden, het zwijgen op te moeten leggen.

 4. Rients op 04-02-2023 om 22:13 uur:

  Beste Marinus, Jij geeft er wel een interessante draai aan door de SPG??? een politieke sekte te noemen, maar ik wil er graag in mee gaan.

 5. charel op 17-02-2023 om 02:16 uur:

  SPG? hij schrijft nergens over SPG, wel over de SGP. Maar waar jullie het woord sekte zien staan is mij een raadsel! beide heren hebben beetje moeite met lezen blijkbaar:)

 6. Rients op 17-02-2023 om 10:20 uur:

  Beste Charel, ik denk een tikfoutje en daarna een eigen interpretatie van Marinus. Het stoorde mij niet, moet ik zeggen!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?