AlternatiefStaatsbestel.nl

De overheid waakt over ons, toch?

04-08-2023 — Nieuwsberichtje op de radio: Door nat voorjaar dit jaar een gehalveerde kersenoogst. Tevens zijn er zorgen over het aantal bessen en de kwaliteit van aardappelen.

De overheid waakt over ons, toch?

Nieuwsberichtje op de radio: Door nat voorjaar dit jaar een gehalveerde kersenoogst.
Tevens zijn er zorgen over het aantal bessen en de kwaliteit van aardappelen.

Wat een onzin: aardappelen moeten van de Ruttegang voortijdig worden geoogst, als ze nog niet volgroeid zijn. Daardoor worden de frieten kleiner en duurder. Laat het poten, de verzorging en het oogsten van de piepers aan echte deskundigen over, nl de boeren.

Ook wordt gewaarschuwd geen bramen te plukken: de vossen piesen eroverheen en zorgen daardoor voor levensgevaarlijke wormen. Wat een kul. Ik heb hier nog nooit een vos gezien en zeker niet eentje die kan hoogpiesen. Waarom zou een vos al die ranken met scherpe stekels opzoeken om er overheen te jakkeren?
Gecombineerd met het andere rampbericht als zou er een armzalige oogst aan bessen zijn vanwege het gemanipuleerde weer: nog nooit zoveel bramen gezien en geplukt.

Waarom worden we voortdurend overspoeld met angstberichten en valse info? Tijdens hoge zomerse temperaturen (absoluut niet uniek en/of buitenproportioneel) buitelen de klimaatfanaten onzin-verspreidend over elkaar heen. Maar nu we de 3e week met veel regen en te lage temperaturen voor de tijd van het jaar ingaan, hoor ik Volle Frans, Zweedse Greet, Jongetje Jetten en Kwart Klavertje Klimaat nergens om te waarschuwen dat de aarde afkoelt. Dat we dus meer boeren nodig hebben om wat extra stikstof en CO2 de lucht in te sproeien. Moeten we vrezen voor een alles bevriezende ijstijd terwijl Jesse, Rob en Frans wellicht weer vlieguren maken op weg naar tropische oorden.
Over vliegen gesproken: spouwisolatie gaat op een laag gaspitje. Want er zouden vleermuizen in de spouw kunnen zitten. We zijn volledig doorgeschoten met de onnatuurlijke bescherming van wolven, dassen, vleermuizen en politici.

En waarom is hier alles duurder dan in de ons omringende landen? Benzine, diesel en gas is elders veel goedkoper dan hier. Een bloemkool, hier geteeld en vervoerd naar o.a. Spanje door “CO2 vervuilers”, is daar aanmerkelijk goedkoper. Roomboter kost in Duitsland minder dan de helft van de prijs hier. Picnic (deels van Bill Gates) zegt heel veel producten uit Duitsland te halen om die hier onder de prijs van de zeer winstjattende grootgrutters aan te bieden.
Komt dat omdat al die landen geen stikstofoverschot hebben? Geen CO2 problemen?

De staatsbestuurders blazen te pas en vooral te onpas hoog van het torentje, maar hier hoor je de overheid niet over, voor zover we nog een overheid over hebben na een gestage Binnenhoofse leegloop. Bekend is ook bij hen uiteraard dat ratten als eerste een zinkend schip verlaten!
Maar wat de overblijfselen van die overheid niet vertellen en de voorheen complete overheid nooit vertelde, zijn alle nadelen van elektrisch rijden, wind- en zonne-energie.

In o.a. Congo worden kobalt en lithium gewonnen onder erbarmelijke omstandigheden. Meer dan 70% gebeurt door kinderen waarvan er heel veel sterven door uitputting of vergiftiging. Die andere 30 % wordt door volwassen ‘slaven’ voor luttele centen gedolven. Ook zij sterven of worden blijvend invalide. Excuses van Lex de Laatste blijven in opdracht van GL66 achterwege

Met de kennis van spontane ontbranding van die elektrische gevaartes is het toch wel fijn dat de Nederlandse bevolking middels belastingen zo vrijgevig is om de met kinderbloed besmeurde brandbommen te subsidiëren.

Nee, dan moeten wij ons ernstig zorgen maken over de kersenoogst en de pissende vossen, terwijl er plannen klaarliggen nog meer windmolens te plaatsen en groene weilanden om te vormen tot zonnepanelenvlaktes. Ook daar hebben die kindslaven voor anderhalve cent per dag aan mogen meewerken. Dat duizenden vogels zich doodvliegen tegen de enorme maaiende wieken is bijzaak, als er maar geen vleermuizen uit een spouwmuur bij betrokken zijn.

Maar gelukkig: op de voorpagina prijkt het bericht dat in Dalfsen de gelukkigste mensen wonen en in Heerlen helaas de minst gelukkigen. Nou is Heerlen niet te vergelijken met de stakkers in de kobalt- en de lithiummijnen, maar toch, wel nationaal nieuws.
Laat de oplossing wereldwijd nou voor het oprapen liggen. Laat er in verschillende werelddelen verspreid (eigenlijk alleen Europa en de VS) één ultra rijke familie wonen. Samen hebben ze 500 biljard (500 en daarachter 15 nullen) in dollars. Als die familie een beetje hart heeft en hun fortuin verdeelt over alle mensen op aarde (ca. 7 miljard), dan krijgt elke wereldburger 70 miljoen dollar. Geen gezeik, iedereen rijk.
Geld maakt uiteraard niet gelukkig, maar voor mensen onder de armoedegrens is geld in overvloed een stevige zorg minder.
Maar die familie heeft geen hart, geen spiersplintertje hart. Wil alleen maar meer, meer en nog veel meer. Die familie luistert naar de naam Rothschild en nergens anders naar.

We zouden het moeten hebben van onze overheid die ons dient te dienen en te vertegenwoordigen. Maar is de conclusie echter de juiste dat de overheid niet voor het eigen volk zorgt, maar uit eigen belang de bewoners van ons land liever belazert?
Hebben wij een overheid die ons onder het wakende oog van de WEF-elite goedgepland al goedgelovig en slaapwandelend naar de afgrond leidt?

Dank heer Mark voor alles wat fout is gegaan en dank alle helden van GL/66 alvast voor alles dat er onder jullie toezicht nog allemaal fout zal gaan! Denk maar niet aan AS!

Reacties

 1. Henk van Breugel op 04-08-2023 om 21:14 uur:

  Verdomme Rients.
  Zonder flauwe kul.
  Zo lang AS niet waar gemaakt kan worden zou Ik hopen dat je je even bij een partij aan sluit om je ideeen in de kamer te brengen.
  Ik noem maar iets de partij van de pstandelingen FVD, dan wordt je geluid gehoord.
  Ik weet dat je niet partijgebonden wilt zijn maar je toon is goed en zou wat weider verspreid moeten worden.
  Overigens weet je dat Ik graag de komiek uit hang maar in dit geval ben Ik zeer serieus.
  Je woord moet gehoord worden!!!

 2. Henk der Niederländer op 04-08-2023 om 21:22 uur:

  Rients je hebt mail

 3. Cees op 05-08-2023 om 08:48 uur:

  Die 70 miljoen pp vd Rothschilds lijkt toch wat overdreven volgens onderstaande.... Wie rekent er nu fout?

  https://www.nu.nl/nucheckt/4784391/nucheckt-kunnen-rothschilds-elke-aardbewoner-70-miljoen-dollar-schenken.html?fbclid=IwAR3G58xOS_NrJA8LgJ4bsnPkGepoRS8b_Vt1C5qLeO3SB4xG_KRm_Sacb10

 4. Rients op 05-08-2023 om 10:17 uur:

  Beste Henk, ik heb alle partijen die in de buurt komen al geprobeerd, ook FvD, BVNL en SP. Ze laten niets horen, ook niet na beloftes na een gesprek met o.a. Gideon en Pepijn.

 5. Rients op 05-08-2023 om 10:31 uur:

  Beste Cees, Ik weet het niet. Jouw link kan ik niet openen en mij bron is het boek "De macht van de onzichtbare bankiers" van B.zar blz. 195

 6. Cees op 06-08-2023 om 13:06 uur:

  OK. Nu. Nl beweert de berekening is fout, maar wie er gelijk heeft weet ik niet. Te ingewikkeld voor mij.

 7. Rients op 06-08-2023 om 13:16 uur:

  Beste Cees, Houd het er maar op dat de Rot(h)schilds samen met de Rockefellers en andere "filantropen" puissant rijk zijn en er gelijktijdig honderden miljoenen in pure armoede leven.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?