AlternatiefStaatsbestel.nl

BBB, boeren en de verZIEKingen

24-03-2023 — We worden belazerd, met, door en na de verkiezingen. De boeren behalen een schijnoverwinning, maar schieten er he-le-maal niets mee op.

Er moeten boeren worden uitgekocht of weggevaagd om de natuur te redden. Welke natuur? In heel Nederland is geen natuur te vinden, alles is gecultiveerd, tot en met de bossen, watergebieden en heidevelden. De regering volgt ene Johan Vollenbroek volmondig en schuift de wetenschappelijke inzichten van echte experts zoals die van Stichting Clintel (Climate Intelligence) van tafel. Door niet alle kanten van het probleem te laten belichten, blijft de overheid voor de zoveelste keer onkundig, ongeloofwaardig en onbetrouwbaar. Is daarom een gevaar voor de bevolking.

Stikstof is naast CO2 uitverkoren om onheilsberichten de wereld in te slingeren. Stikstof dat van de dieren van de melkveehouderijen, varkensstallen en kippenhokken komt. Maar stikstof van voer- en vliegtuigen, stikstof dat door Tata-steel en andere grote smeerpijpbedrijven wordt uitgestoten en stikstof van over de grens, tellen we gewoon niet mee.

Nee de boeren moeten bloeden, terwijl stikstof onmisbaar is voor alles wat groeit en bloeit, ook in Nederland. Er is geen land waar de maatregelen zo rigide zijn als hier in ons wereldvreemde koninkrijk (wat zeker niet natuurlijk is!). Wat in ons gecultiveerde landje ook niet past zijn wolven. Het zou kunnen dat er door te veel stikstof één of enkele plantensoorten het loodje legt/leggen. So what. Dan was het geen sterk plantenras; geschikt om uit te sterven. Maar intussen wolven toe te staan is absurd. Vang die beesten en laat ze in Siberië lekker los. Daar is nog wel ongerepte natuur. Kunnen de dassen vanonder de spoorlijnen gelijk mee. Vang die diertjes, neem daar een week de tijd voor en pomp beton in de dassenburchten. Regeren is niet zo moeilijk, zeker niet als de burgers mee kunnen beslissen zoals beschreven in het AS (Alternatief Staatsbestel).

Het is toch te gek voor woorden dat veel mensen door gaswinning in geschudde en gebarsten huizen moeten wonen, dat heel veel kinderen van toeslagenouders nooit meer terugkeren bij hun biologische ouders en dat dassen ongemoeid wat spoorlijnen mogen ontwrichten, met stilstaande treinstellen tot gevolg. Het blijkt dat kinderen die een jaar lang uit huis zijn geplaatst niet meer terug mogen en voor de biologische ouders onvindbaar zijn. Tevens leeft een miljoen mensen hier onder de armoedegrens, waarvan 300.000 kinderen. De voedselbanken zijn hier de meest succesvolle banken, die niet op omvallen staan. Wonen we nou echt in een beschaafd land?

Komt de baas van de DNB, Klaas Knot, met de opwekkende mededeling dat we moeten bezuinigen of de belasting moeten verhogen. Want we dreigen richting 4% begrotingstekort te gaan. Ja, de koekoek, dat wil wel als voor de CO2-gekte 35 miljard en voor de stikstof-idioterie 25 miljard wordt uitgetrokken, boeren onnodig moeten worden uitgekocht en Oekraïne van militair moordtuig moet worden voorzien. Tevens willen ze in Den Haag onder druk van de NAVO het defensiebudget ophogen naar 2% van het bruto binnenlands product (bbp), terwijl we enerzijds door de slaafse media doodsbang worden gemaakt voor de Russen, terwijl dezelfde bronnen anderzijds triomfantelijk verkondigen dat de Russen uitgeput zijn en de Oekraïners er maar niet onder kunnen krijgen. Berichtgeving zoals het uitkomt en de massa vreet het. Hoezo beleid?

Maar de dassen mogen een kroost grootbrengen in stevige ‘forten’ die ontzien worden door er geen treinen meer overheen te laten denderen. En wolven (dat is wel natuur) krijgen een vrijbrief om honderden schapen (geen natuur, maar gecultiveerde dieren) de strot door te bijten. Wie het snapt mag het zeggen. Dan zeg ik: “Kijk eens heel series naar AS-systeem met een Pluchen Revolutie.”

De verdwaasde verantwoordelijken (vooral bij 66 en GL te vinden) blijven echter stug doorgaan, waarbij m.n. het gedrag van alle 66’ers zeer frappant is. Misdadig tegen de mensheid is en betere kwalificatie. Afgeslacht bij de laatste nep-verkiezingen, meer dan gehalveerd vergeleken met de laatste Tweede Kamer verkiezingen. Net als het CDA, dat hun boerenziel aan de 66-satan heeft verkwanseld. Beide zijn afgestraft en gaan de afgrond in als ze niet drastisch het roer omgooien. Een wel gemeend advies zou echter moeten zijn: houd koers, verander niets en de burgers zijn de (tijdelijke) winnaars. Laat Kaag stronteigenwijs doorgaan en roep Wopke op verder te CO2-knallen, om zo samen richting ravijn te navigeren.

En dan? Moeten we het van Build Back niet Better hebben? Caroline lijkt de reddende engel voor het huidige kabinet en de Lucifer voor de boeren. Ogenschijnlijk een frisse boerenwind (met een flinke dot stikstof), maar vergis je niet. BBB heeft een sterk CDA gehalte, heeft korte en wat langere lijntjes met het Monsanto van chemiegigant Bayer. BBB wil het anders, maar waar hebben we dat meer gehoord? Rutte wilde het anders en Kaag sprak van een cultuuromslag met vernieuwend leiderschap. Loos gebral, holle klanken. Caroline gaat door waar de verliezers zijn gebleven. Ze gaat coalities aan, waardoor kiezersbeloftes blijvend zullen sneuvelen, waaronder de beloftes aan de boeren! Echt waar, Bolle Frans zal haar dat inpeperen. Vervolgens gaat ze partijpolitieke benoemingen steunen. Ze moet als een idioot mensen met inhoud plaatsen in 12 provinciehuizen en 17 capabele partijtijgers leveren voor de Senaat. Daarbij zal ze vast voorbijgaan aan het feit dat senatoren nieuwe wetten moeten beoordelen op juistheid en haalbaarheid en of ze niet in tegenspraak zijn met reeds bestaande wetten. Wetsdeskundigen met verschillende disciplines derhalve. Wanneer het ‘zwaargewichten’ worden zoals de vakinhoudelijke onbenullen Annemarie Jorritsma, Henk Otten en Annabel Nanninga, dan kunnen de zetels net zo goed leeg blijven.

Met een niet functionerende senaat, waarin de senatoren niet door het volk zijn gekozen maar partijpolitiek (vriendjespolitiek?) worden benoemd en hun taken absoluut niet aankunnen, is de constatering dat we net zo min een rechtstaat als ook al geen democratie zijn. In het Alternatief Staatsbestel zijn hier omtrent veel meer voorbeelden te vinden, mét praktische oplossingen.

Maar als we geen democratische rechtstaat zijn, wat dan wel? Een verlichte dictatuur die wel wat beter scoort dan Noord Korea? Een bananenmonarchie o.l.v. een dochter van een medeplichtige aan massamoord, getrouwd met een nazaat van vergelijkbaar allooi of nog erger? Ik schreef al eerder dat je (klein)kinderen de daden van hun voorvaderen niet mag aanrekenen, maar ze nemen wel de genen en de opvoeding van deze criminelen mee. En daaruit kwam weer een lexiemaxie spruit met koninklijke ambities. Arm kind, arm volk.

Intussen kan de vraag worden gesteld door wie of wat we worden geregeerd. Door vakinhoudelijke onbenullen (Kaag, Hoekstra, Van Huffelen & co.), door dubieuze eerste borelingen, allemaal met WEF connecties of gewoon door wat wolven, dassen en heideplantjes, aangestuurd door ratten?

De boeren moeten hun overallknopen maar eens gaan tellen en zich bewust worden dat zij in alle gevallen de klos zijn. Protesteren en demonstreren loont niet, kost heel veel tijd en energie, terwijl het slechts ergernissen en ellende oplevert. Nederland is immers reeds overgedragen aan Brussel dat vanuit Davos wordt geregisseerd.

Als de boeren echt wat willen, dan gooien ze hun tractoren in de strijd voor een NEXIT en eisen ze hier in ons land een politiek AS-systeem. Pas dan is de redding van ons mooie landje aan de zee met vee in de wei nabij!

Reacties

 1. A. Bos op 25-03-2023 om 00:02 uur:

  Helemaal voor 100 % juist hoor . Fijne dag nog

 2. Harrie van Vaore Tjeu op 25-03-2023 om 07:40 uur:

  Gepassioneerd stuk: het is genoeg geweest!

 3. cor willlems op 25-03-2023 om 13:00 uur:

  Hoe kun je uw theorieën omzetten in praktisch beleid?
  Wie stoot de huidige machthebbers van hun troon?
  Wie sleept deze misdadigers voor de rechter?

 4. nano op 25-03-2023 om 20:27 uur:

  dat is niet zo moeilijk dat zijn wij burgers boeren visser en de rest van de mensen die hier wonen werken en in vrijheid willen leven we moeten de koppen bij elkaar steken de wapens op pakken en met die nazi s afrekenen ik doe wel mee

 5. Antony Bogers op 01-04-2023 om 14:32 uur:

  Mooie conclusies:
  Voor, met, door, na de verkiezingen ..... belazerd.
  Rutte voorzag het en stuurde er op aan. Aangestuurd zonder enige visie. Want dat is alleen maar lastig.
  De meeste staten coalities zullen BBB/VVD/D66 zijn. Dus.....
  Ondanks dat hebben alle bestaande partijen/leden
  hun bestaansrecht opgeheven ten gunste van een zetel.

  Een Nexit met VN/NAVO-exit zal nodig zijn om dit stelletje onbenullen hun macht te ontnemen. Alleen waar beginnen we? Wij hebben de macht en legitimiteit, en zijn numeriek in de meerderheid.

 6. Rients op 01-04-2023 om 15:17 uur:

  Beste Antony, als overal die combi de provincies gaan besturen, blijkt pas hoe de kaarten doorgestoken waren/zijn.
  Het enige alternatief is AS (hier op de site) met voorlopig 1dv.nl als enige partij die dit systeem wil invoeren.
  Dus, wellicht een reden om (actief) lid te gaan worden én dit binnen jouw netwerk uit te venten.
  Met AS in de Kamer kan er aan een Nexit enz. worden gewerkt!

 7. Evert IJsselmuiden op 21-04-2023 om 20:35 uur:

  Nederland is door en door verziekt door deze corrupte zakkenvullende narcistenregering, gecontroleerd door een baantjesjagend en even corrupt parlement. 80% van de nederlanders hebben niets in de gaten en slapen gewoon door. De wakkeren worden weggezet als terroristen en een gevaar voor de (niet aanwezige) democratie.
  Hoog tijd voor een grote schoonmaak en installatie van een Alternatief Staatsbestel.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?