AlternatiefStaatsbestel.nl

De oplossing

29-11-2021 — In de zaterdagkrant van het AD stelt Hans van Soest: “Niemand heeft dé ultieme oplossing.” ONZIN! LARIEKOEK! GELUL!

Zeker nu ‘deskundigen’ van alles roepen over de nieuwe variant omikron. Het zou zonder onderbouwing veel agressiever zijn. Wellicht veel besmettelijker en misschien ook nog eens met ernstigere gevolgen. Meteen paniek, zonder dat er wetenschappelijke onderzoeken aan vooraf zijn gegaan. Ook de Mexicaanse griep jaren geleden en kortelings de delta-variant werden vol overgave en overtuiging het angstcircuit in gelobbyd. En Van Soest papegaait het met de borst naar voren ongenuanceerd -in opdracht van ergens aan de bovenkant?- ook rond.

Ben je een complotdenker als je veronderstelt dat heel veel gevaxten toch corona krijgen, waardoor de geloofwaardigheid van farmaceuten en slaafse bewindspersonen een nog grotere knauw krijgt? Nu kan de schuld zonder gezichtsverlies gelegd worden bij de ‘spontaan’ ontstane variant omi nog wat. Tot nu toe werd ons voorgelogen dat de spuiten en de boosters perfect werken, nauwelijks bijwerkingen vertonen en geen doden na de triple-shots. Nu ondergrondse berichten al tijden duidelijk iets anders aantonen kan omikron worden misbruikt om het eerdere verzwegen falen te maskeren.

Dus gaat het hele circus weer van start, er moeten meer prikken weggezet worden, de kassa’s van een aantal farmareuzen moeten blijven rinkelen. Daarvoor is angstzaaien essentieel. Angst is het ultieme middel om het volk eronder te houden. De Kerken doen dit al vanaf het jaar 50 na Chr. Niets anders door de hel beloven indien de kudde niet de door stervelingen bedachte regels blindelings zouden volgen. Vraag kathokliek Marc van Ranst en zijn vlijtige leerling Ab Osterhaus maar hoe dat moet. En vraag Mark Rutte en Hugo de Jonge hoe eerst zij zich hebben laten hersenspoelen om vervolgens de bevolking voor te liegen als onderdeel van een perfecte en volledige massa-indoctrinatie.

Is er dan een oplossing binnen deze door een ongekende angstcultuur gecreëerde schijnwerkelijkheid, waarbinnen gifspuiten heilig zijn verklaard. Om ze te kunnen zetten zijn eerst enkele ongrondwettelijke noodwetten uitgevaardigd. Noodwetten met ondeugdelijke maatregelen. Nog geen enkele (echte) deskundige heeft bewijzen geleverd voor de 1,5 meter, de mondlappen en de PCR-testen, waarop het volledige beleid van bijna 2 jaar is gebaseerd.

Niemand stelt kritische vragen, want dan mag je als journalist niet meer aanschuiven bij de persconferenties. Hoe kan een test die is ontwikkeld door wetenschapper Kary Mullis die in augustus 2019 (dus echt voor de covid-uitbraak) overleed dan leidend zijn bij het detecteren van het killer-virus covid?
Welke onderzoeksjournalist durft Hugo de Jonge te vragen waarom Ivermectine en Hydrochloriquine (HCQ) verboden zijn? Ze zijn uit de markt gehaald. Verkoop is strafbaar en artsen die het toch voorschrijven riskeren een boete tot € 150.000,--

Het duo blijkt/bleek wel degelijk te genezen. Huisarts Rob Eelens behaalde geweldige resultaten, waar elders patiënten zonder Ivermectine of HCQ het loodje legden. Waar is eigenlijk het zelfbeschikkingsrecht van mensen gebleven? Waarom mag een doodzieke patiënt niet meebeslissen over zijn herstel?

Waarom wordt Mark Rutte niet bij elke persconferentie, waar het volk steeds weer een rampspoed aan maatregelen wordt opgelegd, met het afschalen van de zorg om de oren geslagen? Ja, tot vervelens toe elke keer. De koning van de marktwerking stond toe dat het aantal IC-bedden van 2200 terug werd bezuinigd naar 1055. Drie ziekenhuizen mochten failliet en de werkdruk, de onderbetaling en na drie tijdelijke contracten geen vaste baan vanwege de financiële beperkingen, zorgde voor een uitstroom van minimaal 30.000 zorgmedewerkers. Allemaal even in ruim 10 jaar Rutte geregeld.

En dan verbaast de medische topper Marcel Levi zich terecht over het regeringsbeleid. Zelf is hij geen antivaxer, maar wijst elke vorm van verplicht vaccineren af. Volgens hem had er opgeschaald moeten worden. En hij denkt dat de zorgmedewerkers nog wel gemotiveerd kunnen worden. De zorg kan en moet beter (worden toegerust).

Vandaar hier in samenvatting de 10 gezondheidsgeboden, beste Hans van Soest:
1 Kennis en kunde op beleidsterreinen i.p.v. vakinhoudelijke onbenullen
2 Geld naar de zorg (meer IC-bedden + personeel) i.p.v. naar de boa’s
3 Ivermectine en HCQ uit het verdomhoekje
4 Stoppen met de ondeugdelijke PCR-testen
5 Stoppen met ondeugdelijke mondkapjes
6 Beginnen met preventieve zorg
7 Eindelijk eens echt beleid waar het armoedebestrijding betreft
8 Integratie reguliere zorg met alternatieve (complementaire) zorg
9 Maak gezond goedkoper (0% btw) en ongezond duurder (25%? btw)
10 Gericht beleid tegen obesitas.

Reacties

 1. grote henk op 30-11-2021 om 09:52 uur:

  het is makkelijker mensen te misleiden dan ze te laten inzien dat ze misleid zijn.

  Als ze je kunnen verplichten vaccinaties te nemen kunnen ze je ook verplichten je te laten steriliseren, euthanasie plegen of op verzoek een orgaan af te staan. Als ze je persoonlijke integriteit kunnen schenden kunnen ze alles met je doen. Je bent dan feitelijk een slaaf. We praten dus nu met grotendeels slaven om ons heen

 2. H. Vaes op 30-11-2021 om 10:07 uur:

  Het zou zo maar kunnen zijn dat het juist komt door de on-gevaccineerden dat er nu nog voldoende plek in de ziekenhuizen is Het ziet er naar uit dat de ongevaccineerden door hun natuurlijke immuunsysteem beter beschermd zijn dan de gevactsten die hun immuunsysteem hebben vernietigd door het gif in de spuit.

 3. N.Hendriks op 30-11-2021 om 12:56 uur:

  Grote Henk, spijker op de kop. Als de overheid je kan dwingen een goedje in te spuiten, kan ze straks ook dwingen een ander goedje in te spuiten waarmee zij kan beslissen over leven en dood. Mag nooit gebeuren.

 4. Rients Hofstra op 30-11-2021 om 13:30 uur:

  Beste drie, helemaal mee eens. Bijna niemand realiseert zich dat dit het begin van een totale overgave is en dat je
  over niets meer eigen baas bent.

 5. Cor Willems op 30-11-2021 om 15:10 uur:

  Geloofde er al na een maand helemaal niks van. Ben 76, mijn vrouw 73, Geen prik, zo min mogelijk aan de regels gehouden en beiden nog steeds gezond als een goudvis.

 6. Qvic op 30-11-2021 om 16:25 uur:

  De meeste mensen geloven graag illusies. 1)Creëer een fictief probleem. 2)Klop dit op tot een gigantisch probleem, zodat mensen bang worden. 3) Bied een oplossing voor het probleem. Nu het delta variant uitgewerkt is, lanceren zij nu een nieuwe variant. Zodat de bijwerkingen verdoezelt kan worden en de media weer erop los kan fantaseren. Zodat er weer mensen in de illusie trappen. Deze illusie zal in het oneindige keren herhaald worden. Maar als jij niet in de illusie trapt, dan ben volgens de media een ontkenner. Deze techniek van zwart/wit stellingen hanteren ze altijd tegen mensen die de fictieve illusie doorzien. Door ze vervolgens zwart te maken en te demoniseren. Want de echte waarheid mag absoluut niet naar buiten komen volgens de media.

 7. herwig six op 01-12-2021 om 09:24 uur:

  goede morgen, het is niet eenvoudig wat de juiste behandeling is? De verantwoordelijkheid hierin nemen ook niet? In ieder geval blijkt dat als je antistoffen gemaakt hebt dat je het beste beschermd bent. Zou het idd niet logisch zijn om de zorg uit te breiden, de zorgwereld de juiste wapens te geven, en hen dankbaar zijn voor hun inzet? De angst wordt gecultiveerd, we vergeten dat een gewoon griepvirus ook al decennia zijn tol eist? Dank voor je kritische stem!

 8. Tony Bogers op 04-12-2021 om 12:59 uur:

  Zodra mensen roepen; ' niemand heeft de ultieme oplossing' dan moeten je nekharen eigenlijk overeind gaan staan. De laatste 20 mnd hebben alle staatsdeskundigen het volk willen doen geloven dat zij alle wijsheid hadden om die dodelijke ziekte uit t oosten de baas te zijn.
  Voor velen blijkt nu pas dat die ziekte helemaal niet dodelijk is en dat alle beweerde wijsheden alleen maar aannames en rekenmodellen waren en geen wetenschappelijk onderbouwde stellingen kende. In al die tijd zijn degene die wel nog wetenschappelijk bewijs wilden vergaren inmiddels geëvalueerd tot 'kwakzalver' of 'medisch crimineel'. Er wordt nog maar 1 discourt gevolgd en dat is die van de marktwerking en daarmee voortaan de overheid, die zelf geen enkele terughoudendheid of eigen mening meer kent in het volgen van die marktwerking. De Big Farma vaart er wel bij. Dat ten koste van de bewegingsvrijheid van mensen en de opbouwende staatsschulden. Eigenlijk vindt er een mondiale financiële staatsgreep plaats onder leiding van alle instituties en goedvinden van alle overheden, die op zich zelf ook inmiddels al zijn overgenomen door de marktpartijen en deze daarom blindelings volgen in hun adviezen.
  Toch voel ik dat er een kentering komt. Maar wanneer? En of dat beter zal zijn?

 9. Ed van ´t Geloof op 02-02-2022 om 02:50 uur:

  ik was overtuigd van een dodelijke ziekte, totdatze bleven hameren op vaccinatie, heel corona is alleen maar een mindfuck des te banger je bent des te eerder je wordt besmet. ze hebben nog geen een virus kunnen isoleren geen alpha geen beta geen delta en ook geen geen omikrom. ze sturen nu op pcr testen die helemaal niet geschikt zijn om te zien of je corona heb. er bestaat helemaal geen virus, ik ben niet bang voor corona ik wil geen vaccinatie ik houd mij op geen enkele manier aan de regels ik snap ook de zgn voorzichtigheid niet, kijk naar Denemarken en naar Spanje. het gaat hier om de diknekken van de pharma nog rijker te maken zodat ze ons straks als slaaf willen gaan gebruiken niks anders

 10. Ed van ´t Geloof op 16-02-2022 om 23:46 uur:

  de oplossing is bij een bank je geld te parkeren die niet onder het juk van de elite valt dat is volgens mij de united people foundation, dan wordt de piramide van onder af aan niet meer gevoed, alleen hebben ze nog maar 3 1/2 maand om deze bank rechtsgeldig te laten werken het kan goed zijn dat ze helemaal niet worden opgericht omdat de elite hier een stokje voor steekt,maar het is misschien het proberen waard.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?