AlternatiefStaatsbestel.nl

We sluipen er stinkend in

27-04-2020 — Vanochtend werd ik wakker met het wekkerradio bericht dat de noodverordening, om te voorkomen dat 4 mensen bij elkaar zitten, om wordt gezet naar een puur ondemocratische spoedwet.

Nu is het zo dat wanneer de politie merkt (of het door verraad door de buren weet: dankjewel Rutte!) dat je ‘illegaal’ 2 of meer bezoekers hebt binnengelaten, zij nu dankzij de noodverordening de voordeur intrappen en de mensen arresteren of uiteenjagen, waarbij ze wel worden getrakteerd op een fikse boete.
Blijkt deze noodverordening juridisch niet houdbaar te zijn. Mooi denk je dan als democraat. Maar het bericht ging verder: de noodverordening wordt omgezet naar een spoedwet (níét door de Kamer behandeld en goedgekeurd!), die hierna bij elke gelegenheid, een volgende uitbraak (van wat???), een demonstratie? uit de kast kan worden gehaald.
Door deze spoedwet vervalt weer een deel van onze vrijheid, van onze mensenrechten. Nog enkele van dit soort spoedwetten als het verbod op samenscholing vanaf 3 personen (1,5 meterwet, verplichte vaccinatie tegen alles, verplichte rijks-app’s, enz.) en we zijn Big Brother ver voorbij.

Probeer eens de verbanden te volgen, ook als je niets met de zogenaamde complotdenkers hebt. Gewoon even lezen.
*Er leven te veel mensen op deze aarde. Er komen steeds meer ontevreden en radeloze mensen (Afrikanen, Aziaten, Midden-Oosten, Zuid-Amerikanen en de armen in de ‘ontwikkelde landen’.
*We hebben al zoveel ziekte ‘uitbraken’ gehad: Honkonggriep, Mexicaanse griep, HIV, Mers, Sars, Ebola, Malaria, Q-koorts, enzovoort, enzovoort. Nóóit is er ingegrepen, nooit kwamen er vrijheidsbeperkende maatregelen.
*Social-media maken ook de arme en ontevreden mensen bewuster van de ongelijkheid, steeds meer gestook tegen de wereldelite, steeds meer complotdenkers, omdat relevante feiten vaak verborgen blijven, dossiers met explosieve gegevens worden achtergehouden.
*De elite dreigt de macht te verliezen: Merkel, Macron, Johnson en vele andere ‘leiders’ waaronder ook Rutte raakten draagvlak kwijt, kelderen in de opiniepolls.
*Ollongren bezoekt de Bilderbergbijeenkomst en mag daarna het D66 kroonjuweel, het referendum de nek omdraaien. Het begin van de beperking van de burgerrechten (als we alle ondemocratische regelingen zoals instandhouding koningshuis, toetreding tot EU, invoering euro, enzovoort nog maar even buiten beschouwing laten.
*Mark Rutte deed veel verkiezingsbeloftes die hij niet nakwam, heeft in 10 jaar de zorg uitgekleed, waardoor veel ontslagen vielen, ic-bedden van 2500 naar 1100 werden teruggebracht, bleef vechten om buitenlandse aandeelhouders 2 miljard per jaar cadeau te doen en kelderde in de polls. Maar dankzij mensen met een Alzheimergeheugen van enkele seconden scoort de VVD in de peilingen van De Hond. Een winst van 10 zetels, omdat Rutte als een staatsman overkomt. Alle draaiende fans vergeten dat hij wordt gesouffleerd door het RIVM die fout op fout stapelt. Het spel wordt subtiel gespeeld, met de burgers als grote verliezers.

We zijn over enkele jaren onnatuurlijk tegen van alles ingeënt, met de mogelijkheid dat ook microchips worden meegespoten. We zijn overal te traceren (Google/Apple-app, 5G, alom camera’s, cash geld in de ban, dus een spoor van pinbetalingen) en onder controle te houden. Demonstraties als onlangs gele hesjes, boeren, zorg en onderwijs worden met de spoedwet in de hand onmogelijk. Boetes tot € 4000,- zijn al mogelijk.
Het hele proces is professioneel opgezet, stapsgewijs wordt iedereen gehersenspoeld en tegen elkaar opgezet. De wil om zelfstandig te denken wordt ontmoedigd, waarbij de mainstream media (de landelijke dag- en weekbladen en de tv-stations) willige doorgeefluiken zijn met meer dan 90% eenzijdige berichtgeving. Media die in handen zijn van de elite of loopjongens van die elite.
Echt, er zit een hele slimme strategie achter en dat mag wereldwijd wat kosten. Voor Nederland wordt in de eerste schattingen gerekend op 92 miljard euro. Is dat een probleem? Nee, helemaal niet, want wie gaat dat gehersenspoeld opbrengen? Juist.

Kortom: vanochtend ook met dit bericht opgestaan en nog steeds niet wakker? Open eindelijk eens de ogen. We stinken erin, worden genaaid en veranderen in rechteloze slaven van de wereldelite.

Reacties

 1. Fuck you!! IDIOTEN! op 27-04-2020 om 19:45 uur:

  FUCK YOU! IDIOTEN! Stelletje hersenloze eikels

 2. pieter Moorer op 28-04-2020 om 09:50 uur:

  Op zich weinig aan toe te voegen. Alleen dat ik dit ook al langer zie aankomen.
  Ze waren er ook als de kippen bij met noodverordeningen zoals samenscholingsverboden. Ook opvallend dat de middenstand de nek omgedraaid wordt. Waarom iets redden waar je eigenlijk vanaf wil...
  De elite heeft al alles. Waarom ook nog mijn vrijheid en dat stukje genot...

 3. Rients op 28-04-2020 om 10:28 uur:

  Misschien willen ze totale controle (dus nog veel meer dan ze nu al hebben), ook over het aantal mensen op de wereld.

 4. Maarten Vasbinder op 28-04-2020 om 13:59 uur:

  Inderdaad heel slim gespeeld. Ze maken echter een fout. Ze hebben de spelen afgepakt. Binnenkort ook voor een groot deel van de wereld het brood. Dan komt er opstand, chaos, moord en doodslag en hopelijk is er dan iemand die de schuldigen aanwijst

 5. Rients op 28-04-2020 om 14:14 uur:

  Jouw conclusie lijkt de juiste Maarten. Maar de gewone man is op korte termijn meer gebaat bij oplossingen dan het aanwijzen van de schuldigen. Het een mag echter het ander niet uitsluiten. Eerst de NWO stoppen, daarna berechten.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?