AlternatiefStaatsbestel.nl

Corona en het einde van de democratie

05-04-2020 — Er zijn zoveel tegenstrijdige berichten wereldwijd over corona. Japan zonder lock-down zou amper doden hebben te betreuren, net als Zweden, terwijl Italië en Spanje met lock-down zwaar getroffen zijn. Hoe kan besmetting daar zo massaal plaatsvinden als bijna iedereen binnen zit?

Waarop is die gekke 1.5 meter afstand gebaseerd? In andere landen houdt men 6 voet (1,8 meter) afgerond 2 meter aan, terwijl de WHO 3 voet (0,90 meter – afgerond 1 meter) al genoeg vindt. Maar wat als de wind van een besmette in jouw richting waait? Is dan zelfs 3 meter nog niet ver genoeg?
 Als de heren geleerden, inclusief alle virologen het over zoiets simpels al niet met elkaar eens zijn, wat mogen we dan van andere info. verwachten? Alleen al alle tegenstrijdige getallen over besmette mensen en corona-doden die ons links, maar vooral rechts om de oren vliegen geven totaal geen houvast. Slechts de panische hysterie brengt ons samen, wellicht zit daar een hoger doel achter.

En wat zijn nou allemaal coronadoden? Ook de man van 103, die besmet was, of de vrouw die al terminaal was vanwege een vergevorderde uitzaaiing van kanker, waar ook corona-virussen zijn gevonden?

Waarom is er geen beleid gemaakt op het beschermen van echt bejaarden (70+), mensen met ademhalingsklachten, hartkwalen en obesitas? De rest kan gewoon functioneren, krijgen misschien een lichte vorm van corona of een iets zwaardere, maar sterven niet. In de winter van 2017/2018 stierven er zonder media-aandacht 9444 mensen aan de griep. Was iets extra’s dan normaal, was niet media-aandacht waardig.

Of zit er iets anders achter?

In januari is Charles Lieber (wetenschapper aan de Harvard Universiteit) gearresteerd, op beschuldiging van betrokkenheid bij het creëren van het corona-virus in Wuhan. Bronnen zeggen dat die beschuldigingen onjuist waren.
In veel gevallen betekent enige rook ook vurige vonkjes!

Dan zijn er hardnekkige geruchten dat Covid-19 in relatie staat met het testen c.q. in werking stellen van het 5G-netwerk. De straling zou een weerstand verlagende werking hebben op mens en dier, zelfs op planten. Nergens zijn rapporten te vinden dat 5G volledig veilig is. Dat mensen met hun elektromagnetisch veld verstoringen kunnen ondervinden is niet onlogisch. De uitbraak van corona in gebieden met een 5G-netwerk lijkt dan ook zeer verdacht.

Zou het zo kunnen zijn dat er al een serum bestaat om dit virus te kunnen bestrijden, maar dat de New World Order nog even wacht, de paniek nog wat verder opvoert om dan iedereen verplicht te vaccineren? En wie weet wat er dan precies wordt ingespoten? Komen er minichips mee, kunnen in bepaalde regio’s vruchtbaarheidsvernietigers worden toegevoegd? Met die chips is iedereen te volgen, of te beïnvloeden, met die vruchtbaarheidstoxines kan een drastische geboortebeperking worden gerealiseerd.

Van 5G is bij sommigen bekend - behalve het zeer hoge weerstandverlagende Hertzgehalte van de stralingen - dat ook daardoor mensen gevolgd en gestuurd kunnen worden. We raken de beperkte vrijheid die we nu nog denken te hebben dan helemaal kwijt.

Er circuleren berichten dat de Spaanse griep ontstond nadat radiostations bepaalde frequenties de ether inslingerden, de Hongkonggriep in verband stond met honderden satellieten die de aarde besproeiden met mensonvriendelijke frequentiegolven en dat 5G nu gerelateerd wordt aan de uitbraak van de corona pandemie. Ik ben geen deskundige!
Als dat zo is, waarschuwen de experts terecht en staat dit los van de enorme sterftegevallen wegens een gewone griep, waarbij alleen al in Nederland in 2017/2018 bijna 9500 mensen stierven.

Zeg het maar, wie heeft er gelijk? Is de waarheid niet altijd het bedenksel van de persoon die het beste liegt? Het komt de carrières van Merkel en Macron goed uit, die waren electoraal bijna weggevaagd, om over Mark Rutte maar te zwijgen. In Amerika kunnen de NWO-toppers eindelijk afrekenen met Trump, door hem al die corona-doden in de schoenen te schuiven.

Corona maakt definitief een eind aan de illusie ooit nog in een democratie te kunnen leven. Als de zaken zo liggen, kan ik nu wellicht beter stoppen het AS-systeem te promoten.

Reacties

 1. Maarten Vasbinder op 06-04-2020 om 06:35 uur:

  Beste Rien,

  Niet zo somber. Je hebt gelijk, dat we genaaid worden. Er zijn maar een paar mensen die echt weten wat er aan de hand is. Gelukkig is Trump daar één van. Die is niet in de val van Xi getrapt, een gat waar Xi waarschijnlijk zelf in gaat vallen.
  De kennis over epidemie-bestrijding stamt nog uit de Middeleeuwen en politici en hun "deskundigen" kunnen niets nieuws bedenken. Zo'n 8 weken geleden heb ik alle politiek partijen aangeschreven, dat ze de risicogroepen moeten isoleren op vrijwillige basis. Dat had jij ook al bedacht. Ja dan, nee OK. Nee, dan ja, niet OK. In principe zou elk land een definitief self-supporting gebied moeten hebben voor dit soort epidemieën. Dat gebied kan in betere tijden als vakantieoord etc worden gebruikt. Een niet zo gevaarlijk virus als SARS-CoV-2 (Corona) kan dan binnen 8 weken worden geëlimineerd door mensen actief te besmetten. De maatschappij draait dan door en de geïsoleerden komen na drie maanden weer vrij, na een heerlijke tijd in een vakantieoord. ziekenhuizen zullen niet overbelast worden. Dat is maligne sensatietaal.
  Helaas is het dit maal te laat. Gelukkig komen er medicijnen. Ivermectine en hydroxychlorquine zijn goede kandidaten.
  De elite probeert de absolute macht te grijpen. Die ruikt haar kans en heeft waarschijnlijk die kans zelf gecreëerd, maar als ze doorgaan het volk spelen te ontzeggen en het brood te rantsoeneren, komt er opstand en zullen er vele malen meer doden vallen door door een betrekkelijk onschuldig maar zeer besmettelijk virusje.
  Hou je taai, zei mijn vader altijd.

  Groet,

  Maarten

 2. Rients op 06-04-2020 om 12:47 uur:

  Somber staat tegenover vrolijk zijn. En dat laatste wordt ik steeds minder. Deels door alle mensonvriendelijke movements van de elite en de daaronder-elite, maar ook door het enorme Alzheimer gedrag van de meute. Bijna het hele land huppelt achter 'held' Rutte aan, terwijl juist hij de zorg bijna onherstelbaar heeft laten uitkleden, liegt en bedriegt en alles met een lach wegwuift, daarbij blind vaart op onbetrouwbare mensen als Ab Osterhaus en de lui v/h RIVM.
  We worden erin geluisd en laten het gebeuren. Let op, de VVD gaat enorme zetelwinst boeken, terwijl iedereen tot voor de Covid-19 kotste op Pinokkio Rutte, terwijl de hele corona-ellende enorm wordt opgeblazen en de paniek tot hysterische hoogten wordt opgevoerd in de media
  En als je bij die Alzheimer-meute aankomt met een alternatief staatsbestel, dat m.n. voor het ontevreden deel van de bevolking perspectieven biedt, wordt het achteloos weggewoven met: 'Dat red je toch niet'.
  Daar wordt ik dus niet vrolijk van beste Maarten.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Meer lezen?